Lisärakentaminen

Asuinkerrostaloihin on mahdollista rakentaa lisätilaa ullakkokerrosta korottamalla. Erityisen hyvin ullakkorakentaminen sopii toteutettavaksi taloyhtiön julkisivusaneerauksen tai linjasaneerauksen yhteydessä. Toteutamme jokaisen lisärakennuskohteen korkeaa laatutasoa vaalien. Esimerkiksi teknisiin ja tilaratkaisuihin sekä pintamateriaaleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Ullakkorakentamisessa on taloyhtiölle monenlaista hyötyä, esimerkiksi laadukkaan toteutuksen ansiosta koko kiinteistön arvo nousee. 

Kohde-esittelyssä As Oy Satahovi
Mustalahdenkatu 17, Tampere

"As Oy Satahovin sinkkipintaisella ullakkokerroksella on julkisivulinjasta aavistuksen verran sisään vedetty, miellyttävä kattomuoto, joka tekee kerroksen ilmeestä omaleimaisen, modernin ja raikkaan. Tasokkaan julkisivuilmeen lisäksi myös ullakkokerroksen asuintilaratkaisut ovat korkealaatuiset. Neljän miellyttävän läpitalon terassit aukeavat Mustalahdenkadulle. 

Tasokkaan julkisivuilmeen lisäksi asuintiloihin liittyvät ratkaisut henkivät korkeaa laatua. Kohdetta voidaan pitää malliesimerkkinä hyvin suunnitellusta, täysin kaavan ja rakentamistapaohjeen mukaisesta, kaupunkikuvallisesti onnistuneesta korotuksesta." 

Kaupunkikuvatoimikunta 
Tampereen Kaupunki