Monipuoliset rakennuspalvelut Tampereella

RJP Rakennus on vakaa ja luotettava rakennusyritys Tampereella. Toimintamme alkoi Tampereella vuonna 1977. Asiakkaamme koostuvat pääasiassa taloyhtiöistä, yrityksistä, kunnista, seurakunnista ja muista kiinteistönomistajista. Olemme erikoistuneet korjausrakentamiseen, mutta teemme vahvalla otteella myös uudisrakentamista. Vakituisia asiakkaita palvelemme myös huoltokorjaustöissä kohteen mukaan.

Tavoitteenamme on olla Pirkanmaan laadukkain rakentaja

Toimintamme perustuu kestävään tekemiseen ja laadukkaaseen lopputulokseen. Tavoitteenamme onkin olla Pirkanmaan laadukkain rakennusliike. Tekemisemme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen ja omiin korkeisiin laatutavoitteisiimme. Korkeasta osaamisestamme on näyttöjä useista julkisivu- ja sisäsaneerauskohteista. Tutustu kattavaan referenssilistaamme.

Työllistämme lukuisia rakennusalan ammattilaisia 

Liikevaihtomme on tällä hetkellä noin 8–10 miljoonaa. Työllistämme tällä hetkellä omaa henkilökuntaa noin 30–50 henkilöä sekä pitkäaikaisten alihankkijoiden kautta noin 60-100 henkeä. RJP Rakennus toteuttaa rakennuspalvelut Tampereella ammattilaisten toimesta, kysy lisää. »